..Catering in Haarlem, Heemstede en omstreken..

Even voorstellen ik ben

Ik ben Roos-Marijne Bening, woon in Heemstede met vriend Jeroen en ben sinds 2 jaar moeder van zoontje Theodore, een echte lekker bek. Zelf ga ik graag uit eten, wandelen met hond Boomer of mijn website bijwerken om zo goed mogelijk te laten zien wat ik te bieden heb.

Van Jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden, en hielp ik mijn moeder met het avondeten bereiden. Om van je hobby je werk te maken is heel leuk. In maart 2011 ben ik met Rozemarijne Catering begonnen, en we gaan lekker door met nieuwe klanten en vaste klanten die geregeld of eens in de zoveel tijd weer terug komen. Het organiseren en plannen heb ik op de Amsterdams College voor Hotel en Gastronomie geleerd. Het koken en gastvrouw zijn met vele stages en bijbanen. Ik heb o.a. gewerkt bij de Hoofdtoren in Hoorn, Beems brasserie in Amsterdam, De Componist in Haarlem, Lambermon’s in Haarlem, Chapeau in Bloemendaal en bij Traiteur Elhosrt in Overveen,

Onder de naam Rozemarijne biedt ik full service catering aan voor bedrijfsleven en particulieren. Ik kook en bezorg aan huis, op kantoor of op een andere locatie, voor een lunch, high tea, borrel, buffet, receptie, privé diner, proeverij, culinaire boottocht, trouwerij of ander evenement. Roos-Marijne: “Ik kom overal en voel me snel thuis in iedere keuken. Ik sta voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en flexibiliteit, en werk uitsluitend met verse ingrediënten en producten.”

Neem voor een op maat gesneden voorstel vrijblijvend contact met mij op. Ik sta u graag persoonlijk te woord.

Eet smakelijk!
Roos-Marijne Bening

Tel: 06-11320456
Email: info@rozemarijne.nl