..Catering in Haarlem, Heemstede en omstreken..

Buffet gerechten

Buffetten vanaf 10 personen, warm aangeleverd op chafing dishes met branders, eventueel in overleg inclusief borden, bestek en glaswerk.

Stamppotten buffet € 22,50
Warme gerechten: Andijviestamppot met rookworst, boerenkool met gehaktbal, hutspot met speklapje, zuurkool met rookworst.
Koude gerechten: Mosterd, Piccalilly, gebakken spekjes en jus, appelcompote 

 

Tapas Buffet € 24,50
Warme gerechten: Gehakt balletjes ( Albondigas ) in knoflook/tomatensaus met rijst, Paella met kip en chorizo, tortilla met ei, uien, chorizo, peper en aardappelen, Aubergine hapje met feta en paprika, aardappel gratin met met peterselie.
Koude gerechten: Gekruide olijven, Spaanse hammen, pincho met rauwe ham, pincho met zalm en sardientjes ( op stokje ), pepedews met roomkaas.

 

Turks/Marokkaans buffet € 24,50

Warme gerechten: Borek met spinazie en feta, Marokkaanse Bastilla met kip en kruiden, Moorse gehaktballetjes, Stoofpotje met aubergine, ui en aardappel.

Koude gerechten: Couscous salade met groenten en kruiden, Cacik met yoghurt, kruiden, komkommer en knoflook, Pide brood met olijven en lente ui, tomatensalade, Feta salade met groene sla, Baklava en fruit.

 

Indonesisch buffet € 24,50

Warme gerechten: Nasi en Bami Goreng, Daging smoor en Daging rendang, Ayam peteh, Udung manis, Sate ayam, Tahu Ketjap, Sayur Lodeh.

Koude gerechten: Gado Gado, kroepoek, Seroendeng, Kentang Kering, spekkoek en fruit.

 

Italiaans buffet € 24,50

Warme gerechten: Lasagne met gehakt, groenten en kruiden, Penne carbonara met spek en ui, Spaghetti met basilicum, tomaat en pesto, Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus, aardappeltjes Pacino.

Koude gerechten: Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum, olijf olie en pesto, groene salade met pancetta, kaas en pijnboompitjes, pasta salade, tapenade en ciabatta, Panna cotta met rood fruit.

 

Mediterraan mix buffet € 24,50

Warme gerechten: Tagliatelle met noten, Toscaanse kruiden en rucola, Marokkaans stoofpotje, Kippendijen met limoncello, Ratatouille van groenten, aardappel gratin met spekjes en peterselie.

Koude gerechten: Couscous salade met walnoten en kruiden, Yoghurt salade met komkommer, knoflook en munt, quinoa salade met pompoen en courgette,    diverse soorten brood met boter en verse fruitsalade.

 

 

Hollands buffet € 24,50

Warme gerechten: Hachee, visstoofschotel, gehaktballetjes in jus, schnitzel in roomsaus, aardappel puree en gebakken aardappeltjes.

Koude gerechten: Stokbrood met kruidenboter

 

Bourgondisch buffet € 24,50

Warme gerechten: Varkenshaas in pepersaus, kipfilet reepjes in champignonroomsaus, kalfsragout, gehaktballetjes in saté saus, witte rijst, aardappel puree.

Koude gerechten: Stokbrood met boter en huisgemaakte aioli.

 

Frans buffet € 24,50

Warme gerechten: Boeuf Bourguignon, Boeuf Stroganoff, Coq au Vin, Provenciaalse Visschotel, Aardappelpuree en witte rijst, gemengde groenten.

Koude gerechten: Diverse soorten brood, groene salade en vers fruitsalade.

 

Neem contact op via info@rozemarijne.nl of bel 0611320456